Sprookjesbos Valkenburg laat je betoveren!

Gesloten t/m 28 april 2020

Coronavirus – update 1 april 2020 15:15 uur | Nu de maatregelen verlengd zijn blijft Sprookjesbos in elk geval t/m 28 april gesloten.
~ Hebben jullie al een seizoenspas? Seizoenspassen 2020, aangeschaft vòòr 1 april, worden verlengd t/m 31 december 2021.
~ De actie van Albert Heijn 2019 is door AH verlengd t/m 1 juli. De tickets met geldigheidsduur 31 maart 2020 blijven dus geldig t/m 1 juli 2020.

#blijfthuis #savethesummer #staysafe

Gesloten t/m 6 april 2020

Coronavirus – update 16 maart 2020 12:45 uur De afgelopen periode heeft Sprookjesbos Valkenburg haar verantwoordelijkheid genomen en diverse maatregelen doorgevoerd op advies van het RIVM. Passend bij de nieuwe nationale richtlijnen van o.a. sociale onthouding, is gisteren 15 maart besloten het park tot en met 6 april te sluiten. Het is belangrijk dat ook wij onze verantwoordelijkheid nemen, zeker in Limburg, om de verdere verspreiding van het coranavirus tegen te gaan. Wij hopen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, zodat e.e.a. snel onder controle is en we allen weer van ons mooie Sprookjesbos genieten kunnen. We ontvangen veel vragen omtrent de AH actie, welke tickets oorspronkelijk geldig waren tot 31 maart 2020. AH heeft besloten deze tickets vooralsnog te verlengen tot 30 april 2020. Zie de actiewebsite.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kom naar Themapark Sprookjesbos

Sprookjesbos Valkenburg laat je betoveren!​

Openingstijden

Vanaf 14 februari is Sprookjesbos open op vrijdag om 12 uur en zaterdag en zondag om 11 uur. Er wordt uiteraard nog geklust, daarom bezoeken jullie ons deze maand extra voordelig voor € 7,50 p.p. Vanaf 1 april is Sprookjesbos dagelijks open.

Entree via Heunsbergerweg

Momenteel is enkel de entreepoort aan de Heunsbergerweg (incl. parkeerplaats) open voor bezoekers. De entree aan Sibbergrubbe 2a is in onderhoud en opent later dit voorjaar. Bekijk de routebeschrijving of kom met de kabelbaan naar boven!

Entreeprijs Wintertarief

Tot 1 april bezoeken jullie ons tegen het wintertarief van € 7,50 p.p. vanaf 2 jaar. Ook de seizoenskaart is deze maand in de aanbieding voor € 25 p.p. Nieuw zijn de partneraanbiedingen, zo genieten seizoenspashouders van extra veel voordeel.

Vacatures

Sprookjesbos zoekt collega’s voor het nieuwe seizoen. Combineer werken in het exploitatieteam met bijvoorbeeld (groen)onderhoud en verzeker jezelf van een veelzijdige parttime of fulltime baan. Ook voor een bijbaan of stage kan je in Sprookjesbos terecht.
In het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul ontmoeten fantasie en werkelijkheid elkaar. Sprookjesbos is een authentieke en voordelige speeltuin voor kinderen. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes in dit 3 hectare groot speelparadijs of ga op avontuur in de gevaarlijke groeve! Uniek! KidsEscaperooms: speciaal voor durfals van 6-9 en 9-11 jaar.
Maak kennis met Sneeuwwitje, Doornroosje of Klein Duimpje. Leer van hun verhalen en de prettige geborgenheid!
Schommel in het schip, draai in de molen, beleef de sprookjes of zoek de spanning op in de Groeve.
Vanaf 7 december is Winterplaza geopend met in het weekend extra activiteiten. Bekijk het aanbod van Winter Sprookjesbos.
De enge draken zijn verjaagd en lieve draak Doeps en zijn familie zijn er gaan wonen. Ga jij een kijkje nemen?
Wonderland en de Toverschool zijn Kids Escaperooms voor echte durfals van 6 – 9 jaar en van 9 – 12 jaar.
Ridders en prinsessen vieren hun kinderfeestje in het Sprookjesbos! Kies het feestje dat bij je past!
Klimmen en klauteren het kan allemaal bij de verschillende speeltuinen in het Sprookjesbos.

Laatste nieuws

Het laatste nieuws lees je op onze Facebook.

Ondertussen werken enkele "kluskabouters" 👷‍♂️ door om Sprookjesbos nog mooier te maken. En als je dan net 🌿 260 struikjes 🌿 hebt gepoot, mag er ook wel even gelachen worden! 🎶 ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook
Op zondagmiddag 22 december krijgen we bezoek van Peppa Pig! Het lieve varkentje popelt om jullie te knuffelen. Kom je ook?