Algemene voorwaarden – Kidsescape Valkenburg

Dit document bevat de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedereen die deelneemt aan de Kidsescape spelactiviteiten van Sprookjesbos Valkenburg. Niets in deze algemene voorwaarden is bedoeld om je wettelijke rechten te beïnvloeden.

< terug naar sprookjesbos.nl/kidsescape

Het maken van een reservering en daarmee deelname aan de spelactiviteit bij Kidsescape Valkenburg in het Sprookjesbos kan alleen door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Dit geschiedt door in de reservering aan te vinken dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Kidsescape Valkenburg.

Entree/Deurbeleid
Kidsescape Valkenburg heeft geen open deurbeleid. Neem de bevestigingsmail die je na je online reservering ontvangt (digitaal) mee. Deze bevestiging heb je nodig om Kidsescape te spelen.

Reservering, annulering en restitutie

Reserveren is verplicht. Een reservering kan gemaakt worden via deze website. Ter plaatse aan de kassa kan ook alleen is de beschikbaarheid op dat moment niet gegarandeerd. Een reservering wordt gedaan voor het aantal personen dat aan het spel deelneemt. Eén begeleidende volwassene is verplicht. Deze neemt gratis deel en tel je niet mee in de reservering.

Deelname is mogelijk voor 5 tot 8 kinderen in de leeftijdscategorie tot 9 jaar; en eveneens in de categorie 9 tot 12 jaar.

Na betaling van de reservering krijg je een bevestiging per mail. Het is mogelijk dat deze mail in je spambox terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen dan is de reservering mogelijk niet doorgekomen. Neem bij twijfel contact op met Kidsescape Valkenburg

Voor het maken van een reservering is volledige betaling vereist. Een online reservering via onze website kan veilig betaald worden via IDEAL. Prijzen vermeld op onze website worden bepaald door het aantal deelnemers per kamer (5 – 8 personen) waarbij 1 volwassene bij de prijs inbegrepen is. Alle prijzen zijn inclusief 9 % BTW.

Wanneer je binnen 24 uur voorafgaande aan het tijdstip van bezoek de reservering annuleert is restitutie niet mogelijk.

Wanneer je tussen 48 en 24 uur voorafgaande aan het tijdstip van bezoek de reservering annuleert restitueren wij 50% van het betaalde bedrag.

Wanneer je tot 48 uur voorafgaande aan het tijdstip van bezoek de reservering annuleert restitueren wij 100 % van het betaalde bedrag.

Het eventueel resterende bedrag wordt teruggestort op je rekening. Bij No Show vindt geen restitutie plaats.

Annuleren kan telefonisch of via de “Bekijk / Wijzig de reservering”-knop die in de bevestigingsmail staat. Na annulering van de reservering krijg je een bevestiging per mail. Het is mogelijk dat deze mail in je spambox terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen dan is de annulering mogelijk niet doorgekomen. Neem bij twijfel contact op met Kidsescape via Sprookjesbos.nl.

Wijzigingen in de reservering zijn mogelijk tot 48 uur voorafgaande aan het tijdstip van bezoek. Wijzigen kan telefonisch of via de “Bekijk / Wijzig de reservering”-knop die in de bevestigingsmail staat. Na wijziging van de reservering krijg je een bevestiging per mail. Het is mogelijk dat deze mail in je spambox terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen dan is de wijziging mogelijk niet doorgekomen. Neem bij twijfel contact op met Kidsescape via Sprookjesbos.

Wanneer er minder personen aan het spel deelnemen dan gereserveerd, volgt geen restitutie. Wanneer er meer personen aan het spel deelnemen dan gereserveerd, geldt een toeslag.

Aanvangstijd
De tijd die in de bevestiging van je reservering wordt aangegeven is exclusief uitleg vooraf. Wij verzoeken je om 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Indien het team bij aanvangstijd nog niet compleet is kan er door de ontbrekende speler(s) niet meer aan het spel worden deelgenomen. In dat geval vindt geen restitutie plaats.

Ongepast gedrag
Kidsescape Valkenburg accepteert geen intimiderend of beledigend gedrag naar haar medewerkers. Een ieder die zich schuldig maakt aan het verstoren van de openbare orde, baldadigheid en/of moedwillige vernieling van eigendommen van Kidsescape Valkenburg wordt onmiddellijk uit het pand verwijderd. De politie kan hierbij worden ingeschakeld. In geval van verwijdering zal geen restitutie plaatsvinden. Eventuele schade zal te allen tijde worden verhaald op de verantwoordelijk persoon/groep.

Veiligheid
Uit veiligheidsoverwegingen worden bij ieder spel en in de algemene ruimten camerabeelden gemaakt. Om het spel soepel te laten verlopen moet één volwassen spelbegeleider verplicht mee naar binnen. Deze hoeft niet te betalen voor zijn of haar deelname. Kidsescape Valkenburg heeft maatregelen genomen om de ruimte veilig te verlaten bij onverhoopte calamiteiten. Denk aan een noodstop en automatische ontgrendeling van de deur.

Alle camerabeelden worden een week bewaard en daarna uit privacy overwegingen gewist. Bij diefstal, het opzettelijk veroorzaken van schade of bij moedwillige vernieling doen wij direct aangifte bij de politie. Schade zal te allen tijde worden verhaald op de verantwoordelijk persoon/groep.

Privacy, promotie en social media
Kidsescape Valkenburg bewaart en beschermt persoonlijke gegevens zonder deze aan derden te verschaffen. Wij kunnen je echter op een later tijdstip benaderen voor aanbiedingen en promoties.

Mobiele telefoons en camera’s
Het gebruik van mobiele telefoons en/of camera’s tijdens het spel is niet toegestaan.

Eten en drinken
Bij Kidsescape Valkenburg ligt brasserie Boshut waar dranken en kleine versnaperingen worden aangeboden. Het nuttigen van eigen consumpties is daardoor niet toegestaan.

Aansprakelijkheid
Kidsescape Valkenburg houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. In de ontvangstruimte is plaats in afsluitbare lockers om mobiele telefoons, tassen, jassen e.d. achter te laten.

Eigen risico
Deelname aan de spelactiviteiten geschiedt geheel op eigen risico. Nu bestaat deze Kidsescape uit één overzichtelijke ruimte bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar, zonder verborgen ruimten en met voldoende (nood)verlichting. Eventueel lichamelijk letsel en/of materiële schade opgelopen tijdens een bezoek aan Kidsescape Valkenburg of een van haar andere activiteiten kan niet worden verhaald op het bedrijf.

Instructies
Instructies en aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Wij rekenen hierbij dan ook op uw volledige medewerking. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven behouden medewerkers van Kidsescape Valkenburg zich het recht voor om de betreffende deelnemer(s) uit het pand te verwijderen.

Schade en diefstal
Kidsescape Valkenburg behoudt het recht om eventuele schade aan haar eigendommen te verhalen op de veroorzaker daarvan. Bij diefstal zal de politie worden ingeschakeld.

Disclaimer
Deze website is eigendom van Sprookjesbos. De website is met de grootst mogelijke zorg gecompileerd. Kidsescape Valkenburg kan informatie, zoals prijzen en beschikbaarheid, elk moment veranderen. We kunnen derhalve niet garanderen, dat alle informatie accuraat en foutloos is, noch kunnen wij verantwoordelijk worden gehouden voor fouten of onnauwkeurigheden in de verstrekte informatie. U dient altijd de verstrekte informatie te controleren, voordat u handelt o.b.v. de verstrekte informatie.

Kopieerrecht
Tenzij anders aangegeven is het kopieerrecht eigendom van Sprookjesbos Kidsescape. Deze website is alleen voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het is verboden om enige inhoud, beeldmateriaal of diensten van de website te bewerken, aan te passen, te kopiëren, te reproduceren, over te dragen, te verkopen of te publiceren.

Toepasselijk recht en geschillen
Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Versie 1.1 april 2019