In de omgeving

Het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul ligt in het heuvelachtige Zuid-Limburg. Combineer jullie bezoek of verblijf met leuke activiteiten in de omgeving. Aanraders in en rondom Valkenburg zijn bijvoorbeeld:

Overnachten

Topparken Résidence Valkenburg

Maak uw bezoek aan het Sprookjesbos compleet met een overnachting bij Résidence Valkenburg. Boek vandaag nog uw vakantie en geniet volop van de prachtige omgeving van Zuid-Limburg.
> Dichtbij slapen


Landal Kasteeldomein de Cauberg

Op Landal Kasteeldomein De Cauberg genieten jullie een vorstelijk verblijf.In de sfeervolle en karakteristieke villa’s en appartementen vinden jullie alle luxe die je wenst.
> Vorstelijk overnachten


Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen is een gezellig familiepark in het noorden van Limburg. Het park heeft veel faciliteiten en nette accommodaties.

Weerterbergen, in de prachtige bossen van Limburg.
> Bosrijk overnachten


Bungalowpark Schin op Geul

Met een vakantie op Bungalowpark Schin op Geul verblijven jullie midden in het karakteristieke Limburgse Heuvelland.

Geniet van de natuur. Het eerste wat je ‘s morgens, wanneer je de gordijnen opent, ziet is het glooiende, uitgestrekte landschap.
> Slapen in Schin op Geul


Buitenplaats de Mechelerhof

Buitenplaats De Mechelerhof ligt midden in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg, dicht tegen de Belgische grens in het rustieke dorpje Mechelen. Het is een rustig en zeer ruim opgezet vakantiepark in typisch Limburgse vakwerkbouwstijl. Het is dé ideale uitvalsbasis voor fantastische wandelingen, fietstochten en leuke dagtrips in het aantrekkelijke heuvellandschap van Zuid-Limburg en het beschermde natuurgebied in het Geuldal.

> Mechelerhof

 

Activiteiten

Mergelrijk

Spannend, indrukwekkend en leerzaam! Combineer jullie bezoek aan het Sprookjesbos met een ondergrondse ontdekkingstocht in MergelRijk.

Vraag naar het arrangement voor groepen vanaf 20 personen.
> Beleef MergelRijk


Kasteelpark Born

Kasteelpark Born is een dierenpark dat gelegen is in de voormalige kasteeltuinen. Wandel en geniet van de dieren en natuur.

Kinderen leven zich uit in de speeltuin. Seizoenspashouders ontvangen wederzijds korting op de entree.
> Bewonder Kasteelpark Born


Agogo

Onze buren op de berg. De kabelbaan brengt je eenvoudig en op een bijzondere wijze naar de top van de berg én naar het Sprookjesbos. De spannendste heuvel van Limburg met indoor en outdoor activiteiten voor jong en oud.

> Agogo


Vrienden van het Sprookjesbos

Ronald Mc Donald – Kindervallei

Ronald McDonald Kindervallei biedt gezinnen met een kind met beperking prachtige aangepaste vakantieappartementen.

Het Sprookjesbos draagt de bezoekers van Kindervallei op eigen wijze een warm hart toe.
> Kindervallei